zondagsnieuws!
Door: clown Bibi
Blijf op de hoogte en volg Susan
17 December 2007 | Nederland, Veldhoven
Voor degene die hier in de buurt wonen: Check het zondagsnieuws van gisteren, pagina 14 en...
Je zult mij vinden met een geweldig artikel (heb het zelf geschreven, vandaar!)
Sponsors zijn nog van harte welkom!
Sponsering, zodat ik daar spullen aan kan schaffen voor de kinderen. De dingen die ik hier gebruik als clown zijn bijvoorbeeld; handpoppen, marionettepoppen, lappen mooie stof, geluidenknuffels of andere dingen met geluidjes/ piepjes, simpele stevige muziekinstrumentjes, vingerpopjes. Als clown heb ik veel fantasie en kan met alles wat met geuren, kleuren, klanken en beweging te maken heeft iets!
Verder heb ik gewoon simpelweg dringend geld nodig om te gaan! Het ticket is E 1000,=. Exclusief een verplichte overnachting heen en terug. Mijn verblijf komt op zo'n E 1600,= neer. Daar komt de verzekering en nog veel meer bij!
Laat het mij weten als je wat kunt missen. Ik ben met iedere euro blij! Ik zet hier liever niet mijn banknummer op, maar mail me! susandebruijn@tiscali.nl.
Liefs
Susan
<<>>
17 December 2007 - 22:42
Marjan:
Ik heb je banknummer al ;-) Ik heb het zondagsnieuws niet gehad helaas, maar die zie ik wel een keer bij jou dan.
Groetjes! -
18 December 2007 - 01:05
Wendy Lemans:
Hoi Susan,
Ik hoop dat de mensen je zullen steunen. Ik zie hier iedere dag hoe je met kleine beetjes de mensen op kunt fleuren.
Succes!
Wendy (Cusco) -
18 December 2007 - 19:35
Rik:
Hee Susan,
Goeie actie van je, nu de andere krantjes nog, Groot EIndhoven Sophie van Gerwen en Trompetter Suzanne Grijpink. Enne bankrekeningnummer gewoon vermelden, ook in krantenartikel, is alleen maar interesant om op te storten. En vraag iedereen die je kent gewoon om minimaal 10 euro te storten. Dat maakt de drempel laag en op die manier gaat gewoon iedereen geld geven.
Groetjes en succes met je werving -
03 Januari 2008 - 18:37
Suzanne:
Wow,
ik zie volgens mij een oude klasgenoot (AB-opleiding Kempenpoort) terug in de krant! Leuke actie! Ik ben erg benieuwd en zal zeker je reis gaan volgen en mede sponsoren. Ik zal gelijk wat oude medeklasgenoten van ons je website showen in de hoop dat zij ook meedoen!
groetjes Suzanne