mijn adres - Reisverslag uit Cusco, Peru van Susan Bruijn - WaarBenJij.nu mijn adres - Reisverslag uit Cusco, Peru van Susan Bruijn - WaarBenJij.nu

mijn adres

Door: clown Bibi

Blijf op de hoogte en volg Susan

20 Februari 2008 | Peru, Cusco

nog even een bericht. Jullie zien het wel: Ik heb nog niet veel te doen;-)
Er werd me geadviseerd om het adres van de school als postadres te gebruiken. Ik verhuis sowieso 1 keer en de post duurt een week of 3 a 4 of mss wel langer... Dus is het schooladres het makkelijkste te gebruiken.
Deze is:

liefs vanaf hier

• 20 Februari 2008 - 21:31

Piet- Joke Blankers:

Hoi Susan,

Ik heb gelezen dat je reis goed verlopen is, nu enkele weken naar de Spaanse les, en dan begint het echte werk.
    Knap!!!!!!!
    Ik blijf je volgen.

Joke

• 20 Februari 2008 - 22:09

Myrte:

Plaza San Blas...daar heb ik ook gelopen.. Fijn om daar een beeld bij te hebben. Is je apartement meer de berg op? Of richting t centrum? Wanneer beginnen de Spaanse lessen? Heb je al mensen leren kennen? Leuk dat je nu regelmatig op internet je site kunt bijhouden.. ;)
    Succes met het traplopen...dat mag je genoeg in Cusco!
    Liefs Myrte

• 21 Februari 2008 - 07:52

Carolien Sandkuijl:

Hee susan
    Hoe gaat het?Is je hoogteziekte een beetje over?
    ik zit nu gauw op mn werk je mailtje te lezen maaar krijg ook thuis jouw reisverslagje.Ik heb wel veel te doen eigenlijk, maar jouw berichtje is belangrijker hahah
    Spreek je ook al een poco spaans?
    Of spreken ze op school ook wat engels?
    Veel plezier alvast weer vandaag en ga maar lekker op de laza de armas zitten om mensen te kijken als je tijd hebt...is ook niet verkeerd. je hebt daar een cafeetje met een balkonnetje zodat je lekker alles kunt overzien.
    Groetjes
    Carolien

• 21 Februari 2008 - 09:40

Chelly Van Maurik:

HoiSusan,

Veilig geland en nu gaat het beginnen! Spannend, hoor.Geniet ervan en ik kijk uit naar je volgende berichtje.
    liefs, Chelly

• 21 Februari 2008 - 21:18

Karin Brinkvliet:

Hey Susan,
    Ik zie dat je goed aangekomen bent. Zal wel even wennen zijn daar, maar dat komt goed. Het weer daar zal in ieder geval wel zomerser zijn dan hier. Ben vooral benieuwd naar je werkervaring die je op gaat doen. Ga proberen je te blijven volgen.
    Groetjes karin

• 22 Februari 2008 - 16:46

Anja:

Hoi Susan Fijn dat de reis goed is gegaan. Geniet vooral van al de eerste indrukken en heel veel succes met de studie groedjes v anja

• 24 Februari 2008 - 21:45

Ingrid:

Hey Sjan,

Ik lees je mailtjes en je verhalen natuurlijk aandachtig! Ik vind het allemaal zo spannend wat mn zusje gaat doen. Gelukkig veilig geland in Peru Wow! Echt stoer!

Groetjes uit Eindhoven de gekste

• 25 Februari 2008 - 08:35

Fenne:

Geniet ervan daar! Succes met je spaanse lessen en ik ben alweer benieuwd naar je volgende avonturen.
    liefs fenne

• 26 Februari 2008 - 05:52

Truus:

Mooi jouw verhaal te lezen. Dat je nu al echt daar bent! Het is je gelukt. Heb je de kindren al gezien? Ik hoop dat de hoogteziekte inmiddels al wat over is en dat het goed gaat met spaanse les. Succes met alles en heb het goed daar.

Warme groet Truus.

• 26 Februari 2008 - 10:32

Toon En Marie-Jose.:

Dag Susan,
    Fijn dat je aan mij (M-J) gedacht hebt. Het is niet tegengevallen en het gaat nu elke dag een beetje beter. Moet wel weer m'n conditie opbouwen. Gelukkig wordt er aan alle kanten goed voor me gezorgd en aan me gedacht (zelfs in Peru, en dat helpt)
    Groetjes.

• 14 Maart 2008 - 18:22

Vera:

Hoi Susan, eindelijk tijd om even achter de computer te duiken en je website onder de loep te nemen. Ik sta ervan te kijken wat je allemaal al hebt meegemaakt, fijn dat je dit via de site aan ons kunt vertellen. We krijgen dan een idee waar jij allemaal in verzeilt raakt. Nog bedankt voor de kaart, ik heb het van de week gekregen, echt een verrassing. Het gaat je goed verder en hou ons maar goed op de hoogte.
    Liefs,
    Vera